Novosti Sport Događanja

Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho

24.02.2023. / Redakcija

Dotrajalo kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane u Rakarju zasjalo je u novom sjaju. Naime, postavljena je meka podloga od polipropilena-kopolimera, a postavljena su i dva koša za košarku.

Obnovu vrijednu oko 40 tisuća eura sufinanciralo je Ministarstvo turizma i sporta s preko 30 tisuća eura.

- Prošle godine u veljači prijavljen je projekt „Sportom do zdravlja” na natječaj za sufinanciranje građevinskih zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini koji je raspisalo Ministarstvo turizma sporta. Mi smo prijavili upravo ovaj teren, kombinirano igralište, koji je bio u dotrajalom stanju, a sada je dobilo novo ruho na zadovoljstvo naših najmlađih – izjavio je za medije gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Sportaši i rekreativci moći će igrati košarku, mali nogomet, rukomet ili odbojku na mekšem terenu, a predsjednik Gradske četvrti Rakarje, Vedran Zobec, nada se da će najviše potaknuti djecu da se bave sportom.

- Grad u zadnje vrijeme jako puno ulaže u infrastrukturu, a nama je posebno drago da se ulaže upravo u sportsku infrastrukturu, u sportske centre, jer svi smo svjedoci da nažalost, kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i u Velikoj Gorici, naša djeca sve manje se bave sportom. Ova podloga svakako će biti zanimljiva djeci stoga mislim da će to puno koristiti – rekao je Zobec.

Galerija slika

Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho Kombinirano igralište kraj Gradske Sportske dvorane ima novo ruho

Podijeli