Vijesti

2023 / Poziv na izložbu Apstrakcija i nadrealizam

Poziv na izložbu Apstrakcija i nadrealizam

27.02.2023

Poštovani kolegice i kolege,

čast nam je pozvati vas na otvorenje izložbe likovnih radova korisnika Udruge za promicanje inkluzije iz Zagreba. Autori umjetničkih slika zbirke „Apstrakcija i nadrealizam“ su osobe s intelektualnim teškoćama. UPI kroz svoje aktivnosti čini sve kako bi inkluzija i zaživjela u našem društvu. Važno je naglasiti da svi ljudi, bez obzira na potrebu za podrškom, trebaju imati jednake mogućnosti aktivnog sudjelovanja, te pristup istim resursima koji su na raspolaganju svima koji žive u zajednici. UPI potiče i podržava proces deinstitucionalizacije osoba s intelektualnim teškoćama u Hrvatskoj i regiji te razvija modele stručnih službi podrške u zajednici te potiče razvoj istih sa strane raznih pružatelja usluga.
Udruga za promicanje inkluzije surađuje s Veleučilištem Velika Gorica na različitim inkluzivnim aktivnostima i projektima dok je Gimnazija Velika Gorica kao i uvijek do sada pokazala spremnost ostvarenju želje da ova umjetnička djela vidi što veći broj osoba.

Otvorenje izložbe je 2. ožujka 2023. u Gimnaziji Velika Gorica od 13 do 14 sati kada ćete imati prilike i upoznati autore.

Ukoliko ne stignete na otvorenje imat ćete prilike vidjeti izložbu do početka svibnja 2023. godine.

Vidimo se na izložbi!

Skip to content