Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurovizijska pjesma

Umirovljenici iz Velike Gorice zapjevali 'Mamu ŠČ' i zaplesali: 'Ma vi ste legende'

Foto: Facebook screenshot
1/12
27.02.2023.
u 16:54

I članovi Udruge umirovljenika grada Velika Gorica podružnice Kobilić pokazali su kako plešu i pjevaju 'Mamu ŠČ' s kojom će nas Let 3 predstavljati na Euroviziji. Na Facebook stranici udruge je podijeljen videozapis u kojem su stariji gospodin i gospođa pokazali kako plešu istu koreografiju koju su i riječki rockeri te zapjevali 'Mamu ŠČ'.

Hrvatsku na Euroviziji ove godine predstavljaju riječki rockeri Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ' koja je izazvala podijeljene dojmove kod publike. Dok se nekima nije svidjela drugi su oduševljeni njome, a neki su odlučili usvojiti i koreografiju koji je poznati bend izveo na opatijskoj pozornici tijekom izbora hrvatskih predstavnika za Liverpool.

Tako su i članovi Udruge umirovljenika grada Velika Gorica podružnice Kobilić pokazali kako plešu i pjevaju ovu pjesmu. Na njihovoj Facebook stranici je podijeljen videozapis u kojem su stariji gospodin  i gospođa pokazali svoje plesno umijeće. S njima su zaplesali i drugi članovi udruge, a upravo su ovako pokazali kolika je potpora Letu 3 za Euroviziju te koliko je pjesma zarazna.

U komentarima brojni korisnici Facebooka uputili su im komplimente zbog njihove odlične energije i želje za životom.

- Ma vi ste legende - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- Bravo, svaka čast. 

Podsjetimo, Let 3 i 'Mama ŠČ' predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji koja se održava sredinom svibnja. Hrvatska će svoj put za finale tražiti u prvoj polufinalnoj večeri, 9. svibnja, kao i Srbija, Irska, Latvija, Malta, Norveška, Portugal, Azerbajdžan, Češka, Finska, Izrael, Moldavija, Nizozemska, Švedska i Švicarska. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. 

Nakon objave hrvatskih predstavnika, na eurovizijskim kladionicama Hrvatska je porasla te je s 29. mjesta došla na 14. No, danas je počela padati te se  'Mama ŠČ' trenutno nalazi na 15. mjestu.

Na kladionicama najviše šansi za pobjedu ima Švedska, koja još nije ni izabrala svoju predstavnicu. Oni imaju 27 posto šanse za pobjedu, najviše zahvaljujući činjenici da je veliki favorit za pobjedu na njihovom izboru Loreen, koja je 2012. pobijedila na Euroviziji. Slijedi Ukrajina sa 16 posto, a treća je Finska s 12 posto šanse za pobjedu. 

Podsjetimo, iako je prošle godine na Euroviziji pobijedio Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Nedavno smo saznali i voditelje ovog spektakla u organizaciji BBC, a to su: britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32). Njima će se u finalnoj emisiji pridružiti i poznati voditelj Graham Norton (59). 

Dodajmo i da su se Let 3 na Dori predstavili i neobičnim kostimima te dolaskom u dvoranu na traktoru. Članovi grupe na pozornici su se prvo pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama.

VIDEO Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luksuznom resortu na Mauricijusu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:40 27.02.2023.

Dinamo pobijedio ŠČetiri nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije