Novosti Sport Događanja

Otkrite pjesnika u sebi: Pošaljite svoju najbolju poeziju i osvojite nagrade!

06.03.2023. / Redakcija

Gorički klub mladih i Gradska knjižnica Velika Gorica pozivaju sve goričke pjesnike, poznate i nepoznate, da im pošalju svoju najbolju poeziju i pritom osvoje bogate nagrade!

- Suradnje su najbolji način da održimo koheziju i povećamo zajedništvo u našem društvu - riječi su koordinatorica u Goričkom klubu mladih s kojima najavljuju Natječaj u pisanju poezije te Večer poezije. 

U suradnji s Gradskom knjižnicom Velika Gorica, danas, 6. ožujka, otvaraju natječaj u pisanju poezije te tim putem pozivaju sve zainteresirane, posebice mlade, da pošalju svoj najbolji rukopis. Tema je slobodna, a jedini uvjet je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno te da autori budu spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije.

Natječaj je otvoren do 16. ožujka. Radove možete slati u digitalnom obliku na mail gorickiklubmladih@gmail.com ili ih osobno donijeti u Gorički klub mladih (Dom kulture Galženica, 2. kat) radnim danom u periodu od 17 do 21 sat. 

Radove će ocjenjivati stručni žiri, a za najbolje su osigurane i bogate nagrade. Iz Goričkog kluba mladih otkrivaju da nagrade uključuju besplatno članstvo u knjižnici, knjige te poklon bonove, ovisno o mjestu koje osoba ostvari. 

Završetak natječaja bit će obilježen na Večeri poezije u Središnjem odjelu Gradske knjižnice gdje će nagrađeni imati priliku pročitati svoje radove publici. 

Osim njih će i nekoliko velikogoričkih autora pročitati svoja i poznata, renomirana djela. 

Večer poezije će se održati 21. ožujka, a više informacija će biti poznato pri završetku natječaja.

Galerija slika

Otkrite pjesnika u sebi: Pošaljite svoju najbolju poeziju i osvojite nagrade!

Podijeli