Home Izdvojeno Prvo mjesto u županiji za učenike Srednje strukovne škole Velika Gorica

Prvo mjesto u županiji za učenike Srednje strukovne škole Velika Gorica

Čestitke Ivanu Vranešiću i Stjepanu Skrbinu

PODIJELITE
Foto: Srednja strukovna škola Velika Gorica

Učenici Srednje strukovne škole Velika Gorica, Ivan Vranešić i Stjepan Skrbin, sudjelovali su na 26. Međužupanijskom Natjecanju instalatera kućnih instalacija i instalatera grijanja i klimatizacije uz mentora učitelja Tomislava Cerovskog. Ovo natjecanje se po prvi puta ikada održalo upravo u Goričkoj školi. Kako navode iz škole, Vranešić i Skrbin prenijeli su odličan glas o školi jer su osvojili ekipno prvo mjesto u županiji!

Ukupno je na natjecanju ugošćeno osam ekipa po dvoje učenika drugog ili trećeg razreda iz srednjih strukovnih, obrtničkih ili industrijskih škola iz Labina, Slunja, Siska, Jastrebarskog, Zagreba i Velike Gorice, odnosno četiri županije i Grada Zagreba.

“Posebno zahvaljujemo pokroviteljima ovoga natjecanja koji su, svojim sredstvima i nagradama za učenike, uveličali i pridonijeli važnosti promocije strukovnih zanimanja.”, navode iz škole te zahvaljuju Tvrtki BOSCH, TE-CE, ravnatelju Miroslavu Antolčiću, Robertu Vindišu iz državnog povjerenstva, te Damiru Zvonaru,  višem stručnom savjetniku za strojarstvo, brodogradnju i metalurgiju; ali i svim suradnicima i nastavnicima škole koji su im pomagali i bili na raspolaganju.

U povjerenstvu su bili Zoran Lovrić, dipl.ing.strojarstva IWE/EWE, nastavnik-mentor, a ujedno i voditelj cijele organizacije i provedbe natjecanja; Zoran Pandžić, dipl.ing.strojarstva, nastavnik Srednje škole Dugo Selo; Davor Druzijanic, predstavnik obrtnika turopoljskoga kraja. Učenici su dobili fizičke i novčane nagrade uz poklon pakete.

“Ovakva natjecanja, ne samo da doprinose pokazivanju i produbljivanju strukovnog znanja, nego omogućuju učenicima druženje i prijateljstva s učenicima drugih škola. A to je hvale vrijedno. Nadamo se da će ovo Natjecanje ostati u lijepom sjećanju svim sudionicima i da se iduće godine opet vidimo!”, zaključuju iz Srednje strukovne škole.