Novosti Sport Događanja

Dođite po novu dozu humora i pomognite hrabrici Loreni

17.03.2023. / Klara Kosić

Kako se bliži kraj humanitarnoj akciji za hrabricu Lorenu, ekipa BIS Comedy kolektiva (Marko Dejanović, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović, Vanja Perić i Tin Sedlar) odlučila se uključiti u akciju prikupljanja sredstava za Lorenu i organizirala Humanitarni stand-up show koji će se održati u nedjelju, 26. ožujka u Narodnom Sveučilištu Sesvete u 19 sati.

Jednogodišnja Lorena boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije, a lijek koji joj je potreban da bi jednog dana mogla sjediti, stajati i hodati košta 150 tisuća eura. Njena majka Andrea Jakubec pokrenula je humanitarnu akciju "ZA NAŠU HRABRICU LORENU" kojom se prikupljaju sredstva za kupnju nužnog lijeka koji će zaustaviti širenje bolesti i ojačati Lorenine mišiće.

Nažalost, cijena lijeka Risidiplam za godinu dana liječenja iznosi 150 tisuća eura, što si obitelj ne može priuštiti, stoga je pokrenuta humanitarna akcija i sad je sve na ljudima velikog srca. Spinalne mišićne atrofije (SMA) najčešće su autosomno recesivne nasljedne bolesti sa smrtnim ishodom u prvim godinama života, a glavni uzrok tome su respiratorne bolesti koje uzrokuju.

Ulaznica košta samo 10 eura i sav prihod bit će doniran malenoj hrabrici.

Ulaznice možete nabaviti online na entrio.hr i na svim Entrio prodajnim mjestima te na dan show-a na ulazu sat vremena prije početka ukoliko ih ostane, a ako plaćate gotovinom, svoju kartu možete kupiti u bilo kojoj Ghetaldus optici.

Dođite na BEST OF materijal (tekst po izboru izvođača), zabavite se i pomognite Loreni.

Ako i ne možete doći na događaj, a želite pomoći, "ZA NAŠU HRABRICU LORENU" možete donirati na: IBAN: HR9524020063104295235 (Andrea Jakubec)

Uplate su moguće i putem linka:

https://gogetfunding.com/za-nasu-hrabricu-lorenu/

 

Foto: BIS Comdedy/Facebook, Hrabrica Lorena protiv SMA/Facebook

 

 

Podijeli