Novosti Sport Događanja

Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika

22.03.2023. / Damir Žbulj

Karate klub Velika Gorica osvojio je čak 16 medalja i titulu najuspješnijeg kluba na jakom turniru 'Tigar Kup Igor Malek' u Sisku, na kojem je nastupilo više od 400 natjecateljica i natjecatelja iz 41 kluba.

"Osvojili smo šest zlata, četiri srebra i šest bronci pa smo u ukupnom poretku osvojili prvo mjesto, izuzevši domaćina koji nije bio u konkurenciji. Naš najuspješniji borac bio je Vito Hulina s dvije najsjajnije medalje, među mlađim kadetima do 54 kilograma i kadetima do 52 kilograma," javio je trener Goran Živković.

"Bravo za cijelu ekipu koja se borila, njih 24, a prvo mjesto osvojili smo između 41 kluba i 427 natjecatelja," dodao je.

Zlatni su u Sisku bili još i Petar Tibor, Noel Jeromić, Ema Jukić i Ema Filković, dok su srebro zaslužili Mara Gusić, Nika Budinski, Nikola Huzjak i Katja Braica. Brončani su bili Luka Radić, Mia Čunčić, Matej Čarakovac, Luka Lukačić, Mara Gusić i Matea Kordić, a borili su se još i Nika Mirosavljavić, Ita Noršić, Lana Slivak, Marina Čale, Gabrijel Zagorac, Luka Jukić i Petar Buhin.

"Nakon turnira u Sisku čekaju nas nastupi u Križu za mlađe uzraste te u Rijeci, na odličnom TAD Cupu i to će nam biti posljednja provjera prije državnog prvenstva za kadete, juniore i U21 kategoriju početkom svibnja," istaknuo je Živković. 

Galerija slika

Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika Karate klub Velika Gorica 'osvojio' Sisak: Šest zlata, četiri srebra i šest bronci za pehar ukupnih pobjednika

Podijeli