Novosti Sport Događanja

Kraj pozitivnog niza: Bikovi kod Bosca vodili 16 razlike pa u drugom poluvremenu 'nestali' s terena

29.03.2023. / Damir Žbulj

Serija prvenstvenih pobjeda košarkaša Gorice zaustavljena je na gostovanju u Novom Zagrebu kod Bosca, koji je u trećem kolu Lige za ostanak deklasirao Bikove rezultatom 107:80.

Gorica je u drugoj četvrtini imala i 16 poena viška (24:40), a nakon prvog poluvremena izgledalo je kako će ekipa pod vodstvom Braslava Turića slaviti i petu utakmicu u nizu, jer je na semaforu bilo 39:51 za Goričane.

Međutim, u nastavku je na terenu SŠD Boško Božić-Pepsi u Trnskom postojala samo jedna momčad...

Treću dionicu Bosco je dobio s nevjerojatnih 36:11, dok je u završnih deset minuta domaćin samo dokrajčio 'razbijenog' suparnika.

Jednostavno, Bikovi nisu imali nikakvih rješenja u napadu i ovu utakmicu treba što prije zaboraviti, jer je već u petak na rasporedu gostovanje kod DepoLink Škrljeva, još jednog suparnika u ovoj borbi za opstanak.

Protiv Bosca je Gunjima imao 17 poena i šest skokova, Uljarević se zaustavio na 14 koševa, šest skokova i sedam asistencija, a dvoznamenkasti učinak imali su još i Cinac i Batur.

Luka Krajinović je 'uništio' Goricu s 36 poena, a istaknuli su se i Petar i Luka Babić s 18 koševa.

Nakon gostovanja kod Škrljeva u petak, Gorica borbu za opstanak u HT Premijer ligi nastavlja 12. travnja, doma protiv Dinama.

 

Podijeli