Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeni detalji

VIDEO/FOTO Buktinja kod Velike Gorice: Eksplozija stroja u pilani i tvornici parketa, izbio veliki požar. Teško ozlijeđen 51-godišnji radnik

Aktualno Galerija Požar kod Velike Gorice - 5 Požar kod Velike Gorice - 5 Foto: Facebook/Krešimir Ačkar Požar kod Velike Gorice - 4 Požar kod Velike Gorice - 4 Foto: Facebook/Krešimir Ačkar Požar kod Velike Gorice - 3 Požar kod Velike Gorice - 3 Foto: Facebook/Krešimir Ačkar Požar kod Velike Gorice - 1 Požar kod Velike Gorice - 1 Foto: Facebook/Krešimir Ačkar +13 Požar kod Velike Gorice - 2 Galerija 1/18 >>
U noći s petka na subotu izbio je veliki požar u pilani i tvornici parketa Galeković. Dogodio se u Mraclinu, u blizini Velike Gorice. Lokaliziran je, ali intervencija i dalje traje. Jedna osoba je teško ozlijeđena.

Izbio je veliki požar u pilani i tvornici parketa Galeković. Buknuo je u noći s petka na subotu u blizini Velike Gorice. Vatrogasci su ga lokalizirali, ali intervencija traje i dalje.

Kako navode iz zagrebačke policije, oko ponoći je u Ulici Braće Radić iz neutvrđenog razloga izbio požar u proizvodnom pogonu. Uslijed požara došlo je i do eksplozije, u kojoj je ozlijeđen radnik (51).

"Požar su ugasili vatrogasci, dok je liječnička pomoć ozlijeđenom zaposleniku pružena u Klinici za traumatologije, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Očevid će se obaviti danas", izvijestili su.

Oglasio se i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar na Facebooku.

"Još uvijek traje gašenje požara koji je noćas izbio u pogonima tvornica parketa PPS Galeković u Mraclinu. Požar gasi veliki broj vatrogasaca iz JVP-a i DVD-ova. Prema prvim neslužbenim informacijama, nažalost ima i ozlijeđenih", napisao je.

Pročitajte i ovo Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 9 u Puli Uhićen muškarac (55) koji je htio zapaliti zgradu policije

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene