Novosti Sport Događanja

U vikend akciji policija ispisala 21 kaznu: Najviše "napuhao" 39-godišnjak u Kolarevoj ulici

03.04.2023. / Ivana Ćurić

Velikogorička policija tijekom pojačane vikend akcije zabilježila je 21 ciljani prekršaj u prometu, a vozač s najvećom koncentracijom alkohola u krvi uhvaćen je tijekom vožnje Kolarevom ulicom.

Riječ je o muškarcu starom 39 godina.

-U 23,50 sati, muškarac starosti 39 godina, upravljao je osobnim automobilom Slavka Kolara ulicom u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kućnog broja 18 utvrđeno je da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,77 promila. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i uhićen je i smješten u prostorije do otriježnjenja i danas će biti prepraćen uz Optužni prijedlog dežurnom sudu-javili su iz Velikogoričke policije.

Tijekom vikenda dogodile su se i tri prometne nesreće, srećom ozlijeđenih nije bilo već se radilo o materijalnim štetama.

Od ostalih prekršaja, ukupno su dva vozača vozila pod utjecajem alkohola, šestero vozača prejako je stisnulo papučicu gasa, još šestero nije koristilo sigurnosni pojas, a šest kazni ispisano je zbog nepravilnog korištenja mobitela u vožnji. Jedan vozač vozio je neregistrirano vozilo zbog čega je usljedila kazna, a policija je jednog vozača uhvatila kako prolazi kroz crveno svjetlo na semaforu.

Podijeli