Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARO ČIČE

Nesreća kod Velike Gorice: Sudarili se motocikl i osobno vozilo, motociklist poginuo

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
01.05.2023.
u 19:06

Policija je izvijestila kako su u nesreći sudjelovali motocikl i osobno vozilo, a vozač motocikla smrtno je stradao

Jedna osoba stradala je u nesreći koja se ovog ponedjeljka dogodila oko 18.10 sati u mjestu Staro Čiče kod Velike Gorice.

Policija je izvijestila kako su u nesreći sudjelovali motocikl i osobno vozilo, a vozač motocikla smrtno je stradao. ''Promet se odvija obilazno okolnim ulicama. Očevid je u tijeku'', javlja policija.

>> VIDEO Nova buktinja u Zagrebu: Na parkiralištu planuo auto, vatra se proširila i na drugi

 

Komentara 4

PE
Pepermint505
15:38 02.05.2023.

Pisete da Austrija uvodi drakonske kazne za pijane i brze vozace , pa sta Hrvatska ne radi isto ???? Ajmo policija, ajmo vladajuci , postrozimo zakon maksimalno. Oderat najvecu novcanu kaznu koja postoji .Najgori smo po stopi poginulih u prometu , uzas

GR
Greben
22:02 01.05.2023.

Svakodnevno "neshvatljive" prometne nesrece. Zar nije vrijeme da mediji, politicari, prosvjetni radnici, odgajatelji, socijalni radnici, zdravstveno osoblje, poduzetnici...SVI... pocnu "stiskati" sveobuhvatno stanovnistvo - djecu, omladinu, odrasle, starce - da se vozaca sprijeci sjesti u automobil ako je pijan, drogiran, neuracunljiv... da smanji brzinu, da se fokusira na promet, da se svi putnici vezu...! Vrijeme je! Nedavno me vozio taksist s Plesa do centra kasno u noc. Vozio je na trenutke 80-90 na sat presavsi Savski most. Zurilo mu se. Rekao sam mu ako ne smanji brzinu i ako ne vozi po propisima da cu pozvati policiju i prijaviti ga. Nije bilo ugodno, ali poslusao me!

BU
bugatti
21:06 01.05.2023.

Čudno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije