Novosti Sport Događanja

Praznik nogometa u Kobiliću: Vatrogasac dočekuje Kurilovec u polufinalu Kupa Grada Velike Gorice

10.05.2023. / Damir Žbulj

Ove srijede u Kobiliću je na rasporedu polufinalni dvoboj Kupa Grada Velike Gorice i bit će to jedan pravi nogometni praznik, jer u goste Vatrogascu od 18 sati stiže Kurilovec!

Ekipa iz Kobilića, koja je inače član 1. ŽNL Istok, u četvrtfinalu je šokirala Lukavec, koji baš kao i Kurilovec igra tri ranga iznad, u 3. NL Centar.

U osmini finala Vatrogasac je nakon izvođenja jedanaesteraca izbacio Klas iz Mičevca, dok je u prvom kolu eliminirao i Polet iz Buševca.

Prije nekoliko dana su u prvenstvenom dvoboju deklasirali Ostrnu, čak sedam puta su pogađali suparničku mrežu i apsolutno spremni i motivirani dočekuju Kurilovčane, koji se tek u ovoj fazi uključuju u Kup natjecanje.

Momčad s Udarnika solidno igra ove sezone u 3. NL Centar, u posljednjem kolu remizirala je sa Samoborom, a prije poraza kod Maksimira dobili su Ravnice i Bistru. Vatrogasac je naša najbolja ekipa u 1. ŽNL Istok te se s 36 osvojenih bodova, koliko ima i četvrta Milka Trnina iz Vezišća, nalazi na petoj poziciji, s bodom više od Turopolja, pet kola prije kraja prvenstvene sezone.

"Bit će to praznik nogometa u Kobiliću. Igra se polufinale Kupa NSVG i u goste nam dolazi Kurilovec, trećeligaš iz susjedstva. Dođite i podržite naše seniore i uživajte u nogometu. Vjerujemo da će naši nogometaši dati sve od sebe da odigraju kvalitetnu utakmicu u uz podršku naših Browinga pokušaju napraviti još jedno iznenađenje u Kupu," poruka je iz Kobilića.

Jasno je tko je favorit za ulazak u finale, ali Vatrogasci su ove sezone pokazali kako su spremni šokirati još jednog višerangiranog suparnika

Polufinalni dvoboj Gradića i Turopoljca iz Kuča zakazan je za iduću srijedu, 17. svibnja, u 18 sati.

 

Podijeli