Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice brončani na kadetskom regionalnom prvenstvu: Veliki uspjeh za mladu ekipu u konkurenciji starijih i iskusnijih protivnika

18.05.2023. / Damir Žbulj

Mladi odbojkaši Gorice ostvarili su još jedan zapažen rezultat na kadetskom prvenstvu regije sjever, gdje su osvojili brončanu medalju u konkurenciji 15 ekipa!

Goricu su predstavljala tri ulazna kadeta te sedam mlađih kadeta, među kojima prvi tehničar Davor Sviličić ima tek 13 godina.

"Prvu utakmicu smo igrali protiv iskusnijih domaćina iz Centrometala, a u napetom dvoboju osvojili smo oba seta," javio nam je trener i čelnik OK Gorica Marko Barunović pa dodao:

"U drugoj utakmici smo igrali protiv OK Kitro Varaždin, koji također imaju stariju ekipu, ali smo pobijedili i njih!"

"Nakon što smo osigurali brončanu medalju odigrali smo čvrsto i borbeno s OK Daruvar, dečki su uzeli prvi set, ali u iduća sva nismo mogli parirati puno boljem suparniku. Nakon tri utakmice u jednom danu igrali smo i protiv OK Sisak, koji je na kraju osvojio ovaj turnir. Siščani su pokazali i iskustvo i kvalitetu i nisu nam dali nikakve šanse," analizirao je Barunović.

Goricu su predstavljali kapetan Patrik Vidaković, Davor Sviličić, Šimun Dubravica, Mateo Sviličić, Michael Batur, Fatnor Ramadanaj, Josip Žordić, Luka Tomić, Mihael Blažević i Juraj Baldas, pod vodstvom trenera Davida Petra Buđaka i Marka Barunovića.

"Ovo je veliki uspjeh za tako mladu ekipu, koja je do bronce stigla u konkurenciji puno starijih i iskusnijih ekipa. Ovo je samo pokazatelj kako se radom i treninzima može puno toga postići," dodao je Barunović.

Mlade odbojkaše Gorice ovaj vikend čeka regionalna završnica Sportskih igara mladih...

"Želimo se kvalificirati u Rijeku, gdje će se krajem srpnja održati državna završnica," zaključio je za kraj Barunović!

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Odbojkaši Gorice brončani na kadetskom regionalnom prvenstvu: Veliki uspjeh za mladu ekipu u konkurenciji starijih i iskusnijih protivnika Odbojkaši Gorice brončani na kadetskom regionalnom prvenstvu: Veliki uspjeh za mladu ekipu u konkurenciji starijih i iskusnijih protivnika Odbojkaši Gorice brončani na kadetskom regionalnom prvenstvu: Veliki uspjeh za mladu ekipu u konkurenciji starijih i iskusnijih protivnika

Podijeli