Senzacija u Svetoj Nedelji

Dugo Selo i Tigar Sveta Nedelja u finalu županijskog Kupa

Dugo Selo nije dozvolilo iznenađenje protiv Save (S), dok je Kurilovec u završnici prokockao prednost od 2:0 i u lutriji jedanaesteraca ostao bez finala
347837817_1472422859958288_2287045048876539469_n

U Dugom Selu i Svetoj Nedelji jučer su odigrane polufinalne utakmice Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Finalni susret izborili su nogometaši Dugog Sela koji nisu dozvolili iznenađenje protiv Save (S), dok je GNK Tigar Sveta Nedelja boljim izvođenjem udaraca s 11 metara svladao bolje rangirani Kurilovec. Plasmanom u finale obje su momčadi izborile nastup u pretkolu Hrvatskog kupa.

Dugo Selo je s visokih 8:1 porazilo Savu (S), koja nije uspjela prirediti još jedno iznenađenje. 26, minuta gosti iz Strmca Samoborskog držali su “nulu”, a nakon što im je u 37. minuti isključen Petar Brkić domaćoj momčadi uvelike je bio olakšan posao. Dvostruki strijelci za Dugo Selo bili su Mihovil Rašić, Karlo Darojković i Fran Petković, a među strijelce su se upisali i Maks Slunjski i Ivan Filipović, dok je strijelac počasnog zgoditka za goste bio Regvar.

Puno zanimljivije i neizvjesnije bilo je u Rakitju, gdje je petoligaš GNK Tigar Sveta Nedelja ugostila Kurilovec. Imali su Kurilovčani, na čijoj je klupi debitirao Dinko Livada golovima Selmana i Blagoeva 2:0 u 52. minuti, no isključenje Šarića u 75. minuti promijenilo je sve, jer samo minutu kasnije domaća momčad preko Galića smanjuje rezultat, da bi Aljinović u 88. pogodio za 2:2. Odluka o pobjedniku pada u sedmoj seriji, gdje Galić pogađa za domaću momčad, dok je s druge strane neprecizan bio Artuković, nakon čega je moglo započeti veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Dugo Selo
Sport
Sveta Nedelja
Velika Gorica