Novosti Sport Događanja

Sutra svi na Chill&Grill u Novo Čiče: Trideset ekipa natječe se u pripremanju roštilja, čekaju vas tamburaši, food truck, humanitarni kviz...

26.05.2023. / Ivana Ćurić

Ako ste pripremili namirnice za sutrašnji ručak, slobodno ih pohranite u hladnjak, roštilj, tamburaši, domaći kolači i dobra zabava na otvorenom čekaju vas sutra u Etno naselju Novo Čiče gdje se održava peto izdanje Chill&Grilla.

Ove godine se prijavilo 30 ekipa u natjecanju za najbolji roštilj na našem prostoru, kao i skoro 30 gibanica u natjecanju za najbolju gibanicu.Ne morate biti sudionici kako bi posjetili ovaj događaj, stoga vas sve pozivamo da navratite jer smo se pobrinuli zajedno u organizaciji s KUD-om Čiče da imamo bogati program, od izložbe Oldtajmera, do svirke u 14:30 , bogate ponude hrane i pića, humanitarnog kulinarskog kviza u 16:00 sati, pa do druge svirke u 18:00 sati -poručili su iz Goričkog kluba mladih.

Za svirku su u prvom djelu dana zaduženi mladi Goričani, Rafael Lasić, Leon Dikšić i Matija Rabadan, a potom u 18 dolaze tamburaši. U sklopu događaja imat ćete priliku probati hranu od strane poznatog chefa i majstora u grill-u iz Velike Gorice, Davora Šuškovića koji će biti ondje sa svojim food truckom, ali će sudjelovati i kao član žirija koji će birati pobjednika među grill majstorima.

-Garantiramo vam dobru zabavu, još bolju glazbu, i najfiniju hranu. Nama to zvuči kao odličan provod za jednu sunčanu subotu! Vidimo se svi sutra-poručuju organizatori.

Podijeli