Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUZE SU KRENULE'

Najoriginalniji poklon Velike Gorice: Maturanti svom razredniku za poklon donijeli pečenog odojka

Pečenje odojka na ražnju
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.05.2023.
u 19:24

Učenici 4.B su za vrijeme nastave ušetali s ''delikatesom'' na ražnju u školu, a nastavnici koji su to vidjeli brzo su otišli po njihovog razrednika Zorana Lovrića

U potrazi za najboljim poklonom za svog razrednika, maturantima iz Srednje strukovne škole Velika Gorica pala je pamet jedna vrlo originalna ideja koja je oduševila sve: u školu su mu donijeli pečenog odojka. Naime, učenici su za vrijeme nastave ušetali s ''delikatesom'' na ražnju u školu, a nastavnici koji su to vidjeli brzo su otišli po njihovog razrednika Zorana Lovrića. 

- Bio sam bez teksta, suze su krenule! Ušli smo u razred na 15 minuta, zamolio sam ih ipak da ne radimo nered po školi. Pa smo iznijeli odojka do parka i počastili se. Nešto najoriginalnije što je ova škola, ma Velika Gorica, doživjela - ispričao je razrednik za Danas.hr. Učenici su inače jako voljeli svog razrednika, a iz milja su ga nazivali i ''Zoki legenda''. Osim razreda i profesora Zorana, u parku su se častili i umirovljenici koji su prolazili, pa i radnici Čistoće. - Pripremili su i noževe, vilice, piće... 'Riješili' smo odojka, a onda su moji dečki sve za sobom pospremili - prepričao je razrednik koji je ponosan na svoj razred. 

VEZANI ČLANCI:

- Oni su ekipa, braća, družba! Posebni su to dečki s velikim srcem, jako se daju jedan za drugoga, baš kako sam ih četiri godine učio - dodao je, a njegovim radom bili su oduševljeni i roditelji koji su mu poslali pismo zahvale. 

- Poštovani profesore, rijetko se nađe profesor kojeg učenici tako zavole od prvog dana… Nikad u ove četiri godine nisam slušala ništa osim 'Zoki legenda…' Zbog vas je Toni volio tu školu…. A meni je samo to bilo važno do kraja dana. Ponosna sam jer smo vama danas dočekali ove divne mlade ljude, hvala na svemu i sretno - pisalo je u jednoj od poruka koje je iskreno razveselila ovog razrednika ''legendu''. FOTOGRAFIJE I VIDEO pogledajte OVDJE.

>> VIDEO Norijada na Trgu bana Josipa Jelačića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije