Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Nova dva komada 'Vatrenog' Budimira

04.11.2023. / Damir Žbulj

Raspucani Ante Budimir je s nova dva pogotka samo potvrdio kako ga izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić s razlogom vratio među Vatrene!

Dvaput je Ante pogađao mrežu Girone, ovosezonske senzacije u Španjolskoj, vodeće ekipe tamošnje Primere, ali su gosti na kraju slavili 4:2 [VIDEO].

Povela je Girona u 16. minuti, no, Budimir sredinom prvog dijela zabija za izjednačenje, a početkom nastavka i za preokret i prednost Osasune.

Međutim, nije njegova ekipa izdržala do kraja...

U posljednjih 20-ak minuta Dovbyk, Tsygankov i Alex Garcia pobrinuli su se za još jedan preokret i pobjedu lidera La Lige.

Osasuna je u sredini ljestvice s 13 osvojenih bodova, a u 13. kolu Budimir i suigrači dočekuju Las Palmas, koji je u ovom kolu dobio Atletico Madrid.

Budimira nakon toga čeka reprezentativno okupljanje i ključne utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, na gostovanju kod Latvije, 18. studenog, te domaći dvoboj s Armenijom na Maksimiru, tri dana kasnije. Ante je posljednji put bio s Vatrenima na Svjetskom prvenstvu, kada se u Veliku Goricu vratio s brončanom medaljom oko vrata!

 

 

Standings provided by Sofascore

Podijeli