Novosti Sport Događanja

The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja

01.02.2024. / Redakcija

Na poznatoj adresi Rakarska 1a u Velikoj Gorici otvoren je novi restoran s raznolikom ponudom jela i vrhunskih vina.

Gotovo u samom centru, a opet lako dostupan, restoran je uređen u modernom stilu te svojom neutralnom paletom boja pruža opuštajući ugođaj i ugodnu atmosferu. Tijekom toplih i sunčanih dana bit će otvorena i vanjska terasa kao oaza mira i zelenila u centru grada. Ukoliko tražite idealno mjesto za poslovni ručak, obiteljsko druženje ili brzinski gablec vjerujemo da vas The One neće razočarati.

Jelovnik se sastoji od mesnih, ribljih i vegetarijanskih jela tako da će svatko pronaći nešto za sebe. U pripremi se koriste vrhunske namirnice provjerenog porijekla, dok je sam jelovnik inspiriran raznim internacionalnim kuhinjama. Tako kao predjelo možete isprobati tatarski biftek ili carpaccio od dimljene tune, a od glavnih jela zanimljivi su biftek s hrskavim krumpirom, mladim lukom i romesco umakom, ali i file brancina s blitvom, slanutkom te tapenadom crnih maslina.



Osim ponude s jelovnika, gosti svaki tjedan mogu birati između 5 različitih jela iz tjedne ponude. Tjedna ponuda prati sezonske namirnice pa se tako kroz ovo zimsko vrijeme možete ugrijati uz pašticadu s njokima, zagorsku juhu ili punjenu papriku s pire krumpirom. Cijene tjedne ponude kreću već od 6€.

Restoran je otvoren svaki dan od 11:00 do 23:00 sata i nalazi se na adresi Rakarska 1a, Velika Gorica u sklopu hotela Garden Hill.

Za više informacija i rezervacije možete nazvati na 01 5544 500 ili posjetiti društvene mreže i Internet stranicu www.the-one.hr.

 

(promo)

Galerija slika

The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja The One 10410 - Novo mjesto za nezaboravna druženja

Podijeli