Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša manekenka

FOTO Iris Livaja došla u Veliku Goricu podržati supruga Marka, namještala je frizuru na tribinama

Iris Livaja na utakmici 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/11
09.03.2024.
u 17:51

Kapetan Hajduka Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić prošle godine u svibnju su ozakonili svoju vezu u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost.

Iris Livaju, suprugu nogometaša Marka Livaje fotografi Pixsella su snimili na tribinama za vrijeme utakmice Gorica - Hajduk. Bila je odjevena u crnu bundicu, a dok su je snimali fotografi namještala je frizuru, te je kosu svezala u rep. 

Iris Livaja na utakmici 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/11

Kapetan Hajduka Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić prošle godine u svibnju su ozakonili svoju vezu u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Njihova ljubav puni medijske stupce već 10 godina s obzirom na to da su vezu započeli sad već davne 2014. godine. 

No, mnogi će se sjetiti još jednog nogometaša kojeg je Iris ljubila prije Marka, a radi se o Nikoli Pokrivaču . Njih dvoje kratko su bili u vezi 2012. godine, a ljubav je potrajala samo dva mjeseca.

VEZANI ČLANCI:

Zahvaljujući manekenskom iskustvu bila je uz Viktora Dragu i Tihanu Harapin Zalepugin u žiriju te dio projekta 'Cro A Porter Ultime model search' koji je tragao za novim manekenskim licima, baš kao i neke poznate manekenke u svijetu. Zbog toga su je mediji i prozvali hrvatskom Heidi Klum.

Svoju posljednju reviju nosila je na Cro-à-Porteru te se iz svijeta manekenstva povukla 2014. godine nakon 15 uspješnih godina. 
Usporedno uz manekensku karijeru radila je i kao fitness trenerica, a time se nastavila baviti i do danas. Uspješna je i na ovom području, a neke od njezinih slavnih klijentica su bile glazbenica Danijela Martinović i voditeljica Lana Pavić.

VIDEO Ivana Knoll se pohvalila novim poslovnim uspjehom: 'Ti si najbolja!'

Komentara 4

KR
kruti115
19:24 09.03.2024.

Bakica je vijest dana...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:44 10.03.2024.

A taj Livaja isto mulac, ova ko da mu je mama

Avatar Ena4444
Ena4444
07:56 11.03.2024.

Prekrasne, pogotovo dama sa prekrasnim usnama, naravno čista priroda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije