Banić neshvatljivo kiksao, a navijači se obrušili na njega i Maloču. Evo za što ih optužuju

Neki smatraju da ovaj dvojac pušta Hajduku

Jedan od zanimljivijih trenutaka prvog poluvremena između Gorice i Hajduka svakako je treći gol Bijelih. Ivan Banić išao je istrčati i pokupiti jednu odbijenu, visoku loptu, ali je neshvatljivo kiksao pa je zbog njegove nepažnje Rokas Pukštas prvi došao do lopte i zabio za visokih 3-0.

Ogroman je to kiks Banića koji je i ranije bio meta nekakvih teorija zavjere Goričinih navijača, ali i simpatizera Hajdukovih rivala. Naime, za njega i Marija Maloču se ‘smatra’ da zbog svojih korijena i navijače obojenosti puštaju Hajduku.

Banić je rodom iz okolice Sinja te je prošao Hajdukovu omladinsku školu, dok Goričinog stopera znamo kao bivšeg kapetana splitskog kluba. A nakon ovakvog poluvremena u Velikoj Gorici, očekivano je da društvene mreže gore.

Poluvrijeme.

Posted by HNK Gorica on Saturday, March 9, 2024

“Molim vas zovite muriju da odvedu banica na ispitivanje,ovo je za zatvor”, “Banić i Maloča su dali sve od sebe”, “Kad braniš za klub koji te plača, a sretan si kad primiš gol”, samo su neki od komentara nezadovoljnika ispod Goričine objave na Facebooku.

Ništa drukčije nije ni na Twitteru gdje se vrataru predbacuje to da je protiv Dinama uvijek maestralan, dok protiv Hajduka neobjašnjivo kiksa, kao i na Poljudu ove jeseni kad su Bijeli također slavili 3-0.

Vjerojatno se radi samo o očajnom stanju čitave momčadi koja je ove godine uspjela svladati samo Slaven Belupo, ali definitivno dokaz da je u HNL-u i diskursu oko istog uvijek zanimljivo…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.