Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozi se obilazno

Sudar tri automobila u Velikoj Gorici, dvije osobe poginule

Prometna
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
14.12.2015.
u 20:15

U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila

Dvije su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena u sudaru triju automobila u Velikoj Gorici u ponedjeljak ujutro. Automobili su se sudarili u Ulici Slavka Kolara, točnije na nadvožnjaku kod Kušanca u 5.55 sati.

Nesreća se dogodila nakon što je vozač (42) nissan navarom prešao na suprotnu stranu ceste i naletio na citroen saxo.

U njemu su bili vozač (55) i dvije putnice. U njihov je automobil potom udario i ford focus kojeg je vozio 52-godišnjak. Prizori potpuno smrskanih automobila, osobito citroena, dočekali su policiju i Hitnu pomoć koja je ozlijeđenu putnicu (44) prevezla u KBC ZagrebVozač (55) iz citroen saxa i putnica (56) iz tog vozila ozljedama su podlegli odmah na mjestu nesreće. 

Nekolicina Velikogoričana nakon nesreće se žalila na neodržavanje cesta, odnosno poledicu na cesti.

– Komunalci su trčali po nadvožnjaku u Mlaki i lopatama bacali sol tek nakon nesreće. Naravno da vožnju treba prilagoditi uvjetima, ali održavanje cesta nam je katastrofalno – napisao je jedan čitatelj.      

>>Težak sudar u Splitu: Od siline udarca jedno dijete izletjelo kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 17

AL
alenf
09:27 14.12.2015.

Jutros tek u 8.10 ekipa VG Komunalca je trčala po nadvožnjaku u Mlaki i lopatama bacala sol. Naravno da vožnju treba prilagoditi uvjetima, ali održavanje cesta nam je katastrofalno. Na -4 stupnja, koliko je bilo jutros, ceste moraju biti posoljene prije nego što kreću prvi autobusi.

CR
cronada
10:13 14.12.2015.

Hej ljudi ti problemi nisu samo kod nas nego globalno receno svagdje ! Sve vise je vozila na skoro istim kapacitetima puteva i cesta a i svi zure i zure i u trenutku se dogode nesrece , nazalost ali...😦

GI
gilesfra007
09:29 14.12.2015.

Hrvati provode genocid nad samima sobom. Svaki dan po dva mrtva na nasim cestama. Uzrok: bahatost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije