Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogled na Rujevici

Rijeka predstavila momčad za utrku s Dinamom, Balaj srušio Goricu

Bekim Balaj
Goran Kovačić/Pixsell
30.01.2016.
u 19:22

Domaća publika velikim pljeskom nagradila je i povratnika u momčad, Josipa Brezovca, kad je u 46. minuti ušao u igru.

Rijeka je u pripremnoj utakmici s Goricom pred 1600 domaćih gledatelja na Rujevici predstavila momčad s kojom će pokušati prestići Dinamo u utrci za naslov hrvatskog prvaka. Momčad Matjaža Keka unatoč kiši i hladnom vremenu igrala je vrlo kvalitetno, no tek je pogotkom Bekima Balaja u 55. minuti slomila otpor Slovenaca, a bio je to i konačan rezultat (1:0).

Bertoša je ubacio s lijeve strane, a Gavranović glavom spustio loptu za Balaja koji je poentirao za pobjedu.

Marin Tomasov i Mario Gavranović bili su najveća prijetnja gostojućoj obrani početkom susreta, a vratar Sorčan imao je mnogo posla nakon njihovih udaraca. 

Domaća publika velikim pljeskom nagradila je i povratnika u momčad, Josipa Brezovca, kad je u 46. minuti ušao u igru. A upravo je on u 69. minuti umalo povećao prednost lijepim poluvolejom. Breza je sudjelovao i u akciji u 86. minuti kad je neprecizan pred golom Gorice bio Roshi.

RIJEKA - GORICA 1:0

Stadion HNK Rijeka. Gledatelja: 1600. Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav).

Strijelac: 1:0 Balaj (55'). Žuti karton: Gregorič (Gorica).

RIJEKA: Vargić (od 61' Nevistić), Ristovski (od 46' Bertoša), Samardžić, Mitrović (od 46' Ikić), Zuta (od 66' Rebernik), Maleš (od 46' Bradarić), Močinić (od 46' Brezovec), Gavranović (od 61' Gerald), Tomasov (od 46' Roshi),  Kajević (od 56' Bajić), Bezjak (od 46' Balaj).

GORICA: Sorčan, Celcer (od 76' Kavčić), Burgić (od 61' Theodore), Arčon (od 38' Kopnik), Matić, Humar, Curk (od 76' Gregorič), Mevlja, Nunič, Boben, Johnson (od 76' Grudina).

>>Matjaž Kek će potpisati ugovor s Rijekom do 2021. godine

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:15 30.01.2016.

Hvala Bogu da je još tu europski trenerski mag Matjaž Kek bez kojega Rijeka ne bude prešla Dinamo čak da za klub igraju Messi i Ronaldo.

Avatar germanikus
germanikus
12:03 31.01.2016.

Čudi me da pored svih tih svjetskih trenerskih magova iz Slovenije ala Janez Kek te navodne discipline,reda i rada Slovenija konstantno u nogometu rangira na razini Vatikana!Zločesti tvrde da je Vatikan daleko jači!Izgleda da Janezima najviše leže tahnički i mentalnoo nezahtjevni sportovi!

BJ
Bjelovar112
19:59 30.01.2016.

A Šarbini ? Sad mu je valjda jasno da je Slobodan .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije