Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDU VG PP PLUS

Pučko Otvoreno Učilište u Velikoj Gorici uz pomoć EU fondova uvodi modernizaciju cjeloživotne edukacije

EDU VG PP PLUS
08.07.2016.
u 19:15

Implementacija e-Learninga se provodi u sklopu EU projekta "EDU VG PP PLUS" u kojem POUVG sudjeluje zajedno sa partnerom projekta, Udrugom PetPlus.

U prostorijama Pučkog Otvorenog Učilišta Velika Gorica u četvrtak je potpisan ugovor između POUVG i zagrebačke informatičke tvrtke Mobendo o razvoju i uvođenju e-Learning rješenja u POUVG. Pučko Otvoreno Učilište Velika Gorica time nastavlja s moderniziranjem svog pristupa obrazovnom procesu i nudi svojim polaznicima sasvim novi, moderni pristup cjeloživotnoj edukaciji, prilagođenoj lokaciji i raspoloživom vremenu polaznika.

Implementacija e-Learninga se provodi u sklopu EU projekta "EDU VG PP PLUS" u kojem POUVG sudjeluje zajedno sa partnerom projekta, Udrugom PetPlus.

Ravnateljica POUVG Barbara Grđan Odrčić izuzetno je zadovoljna i ima velika očekivanja od uvođenja novih tehnologija koje POUVG svrstavaju u red najmodernijih učilišta u Hrvatskoj:

"Jako smo sretni što krećemo s ovim projektom. Smatramo da će projekt uvelike pomoći našim polaznicima te da će se sve više ljudi odlučiti na cjeloživotno obrazovanje, koje i sama Europska unija već godinama promiče", istaknula je ravnateljica POUVG-a.

"Primjena tehnologije u obrazovanju i digitalizacija nastavnog procesa svjetski je trend kojeg tvrtka Mobendo svojim stručnim znanjem, iskustvom i kvalitetom prati i pomaže u razvoju i implementaciji ovakvih ali i sličnih projekata. Drago nam je da je POUVG prepoznalo taj trend i krenulo s uvođenjem e-learning sustava. Vjerujemo da će realizacija ovog projekta uz IT podršku i razvoj cijelog sustava od strane tvtke Mobendo, bitno podići kvalitetu usluga POUVG, zadovoljstvo korisnika, a i pozicionirati Grad Veliku Goricu kao jednog od vodećih tehnoloških gradova u Hrvatskoj", rekao je Andrej Radinger, direktor tvrtke Mobendo.

Više o projektu: http://socpod.pouvg.hr/

Komentara 1

CH
Challenger
19:51 08.07.2016.

Za poštenog čovika ne pomaže cjeloživotna edukacija, pošten čoviku u ovoj državi ima samo cjeloživotno preživljavanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije