Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šesta izborna jedinica

Plakatom "Siguran smjer. U propast" HDZ ili Most provociraju SDP

21.07.2016.
u 13:25

U šestoj izbornoj jedinici, na Sisačkoj cesti (iz smjera Velike Gorice prema Sisku) jutros se pojavio jumbo plakat s porukom - Siguran smjer

Iako službena kampanja za parlamentarne izbore u rujnu još nije započela, ona prljava u medijskom prostoru traje već neko vrijeme, a sada se prebacila i na teren.

U šestoj izbornoj jedinici, na Sisačkoj cesti (iz smjera Velike Gorice prema Sisku) jutros se pojavio jumbo plakat s porukom - Siguran smjer. U propast. Budući da je "siguran smjer" SDP-ova slogan kampanje, riječ je o provokaciji  usmjerenoj prema SDP-u. 

Osim tradicionalnog političkog suparnika HDZ-a, u ovoj je kampanji izrazito negativno prema SDP-u orijentiran Most, pa autora ovog plakat treba tražiti između te dvije opcije. 

>> Vrata HDZ-a otvorena za sve otpisane: Zovu Dragu Prgometa, Jadranku Kosor, Milana Kujundžića...

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
13:38 21.07.2016.

Oprostite, drugarice novinarko, ali meni ovo izgleda upravo kao loša i neoriginalna promidžba Milanče-Jambo Džambo koalicije, a vi ste se izjasnili kao njihova agitpropovka.

Avatar NeNormalan
NeNormalan
14:15 21.07.2016.

Ovo je konsenzus svih stranaka

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:49 21.07.2016.

Tko god je osmislio poruku, potpuno je u pravu. komunjare nas sigurno vode u propast jel su do sada plačali samo svoje ljude koji su pisali stalno protiv hrvata i hrvatske a koji su i štrajkali na trgu protiv hrvatske vlade samo zato što su ih plačali komunisti koji su digli 100 milijardi kuna i tako zadužili hrvatsku a novac su davali samo svojim glasačima, novinarima, documenti, gongu, babama, itd.... pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije