Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Pojavio se kradljivac pasa: Jeste li vidjeli ovog vozača?

Bigi
Foto: Privatna zbirka
1/2
12.08.2016.
u 15:48

'U posljednje vrijeme često nestaju psi na području Lazine Čičke, Ribnice, Črnkovca i Novog Čiča (Zagrebačka županija)'

Olivera Cujan iz Lazine Čičke vlasnica je trogodišnjeg bigla Bigija, koji se, nakon uobičajene šetnje selom, nije vratio. U potrazi je već osam dana, prenosi Cityportal.

Olivera sumnja kako ga je ukrao vozač tamnog Citroena koji ga je već nekoliko puta dozivao u auto.

– Gospodin je izašao iz tog auta i počeo ga dozivati da dođe do njega. To se dogodilo više puta u protekle dvije i pol godine, dok jednom nisam zaustavila taj auto. Isti taj čovjek rekao mi je kako ima kujicu koja se tjera te kako bi želio mog psa radi parenja. Odgovorila sam mu kako je moj Bigi za to previše mlad. Sigurna sam 90 posto da ga je upravo on i ukrao. Žao mi je što nisam zapisala registraciju tog auta – kazala je Olivera.

Ipak, izgleda da se vozača dobro sjeća: sijeda kosa, srednjih godina, visok oko 180 centimetara. Na sebi je imao kaubojsku kravatu i niske čizme kaubojke.

Bigi je cijepljen i čipiran te se može pretpostaviti, ako je ukraden, da će uskoro biti i pušten, a kradljivcu se ne isplati zadržati čipiranog psa jer veterinari imaju podatke o pravom vlasniku.

Cijeli tekst i gdje se javiti pročitajte na Cityportalu.

>> Semija i Casandru pazinski vatrogasci spasili ispod odrona

Komentara 3

LU
ludivarazdinec
22:12 12.08.2016.

vrlo vjerojatno neki kinez......

SE
Secli
23:01 12.08.2016.

bit če "janjaca" po povoljnim cijenama

Avatar mg940
mg940
07:46 13.08.2016.

McLoud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije