Novosti Sport Događanja

Besplatno kino za žene, majke, kraljice...

06.03.2017. / Ivana Ćurić

Kino Gorica u srijedu, 8. ožujka, poziva vas na Ženijalan dan povodom Dana žena tijekom kojeg pripadnice ljepšeg spola mogu besplatno pogledati filmove u 18 i 20:30 sati.

U 18 sati možete pogledati francusku dramu "Sve što dolazi". U središtu radnje je profesorica filozofije u srednjoj školi u Parizu, majka dvoje djece, koja se našla pred izazovom da iznova mora pronaći smisao života nakon što joj se dogodio- život. Umrla joj je majka, dobila je otkaz na poslu, a suprug je želi ostaviti zbog zbog druge žene.

U 20:30 sati pogledajte film "Osam i pol", talijansku komediju, spoj satire i groteske koji je režirao Federico Fellini,a smatra se jednim od njegovih najboljih filmova. Film je osvojio dva Oscara (za najbolji strani film i kostimografiju) od pet nominacija. Redatelj Guido Anselmi sanja da je zarobljen u automobilu pa da odjednom lebdi iznad plaže i pada u more. Iznenada se probudi i nađe u bolnici. Mario i njegova ljubavnica Gloria su njegovi prijatelji te ga pitaju kada će snimiti svoj sljedeći film. No Guido nema inspiracije te se nalazi u kreativnoj blokadi.

Podijeli