Novosti Sport Događanja

Kurilovčanke prekinule crni niz

06.03.2017. / Sportska redakcija

Pobjedom protiv Sloge 27:25 rukometašice Udarnika prekinule se negativan niz od čak šest uzastopnih poraza, koji su klub iz Kurilovca doveli u borbu za ostanak u drugoligaškoj konkurenciji. Uvidjevši da je vrag odnio šalu, uoči susreta protiv Sloge koja je bila na istom učinku kao i Udarnik, ekipa je doživjela dvije manje promjene koje su se pokazale kao pun pogodak jer svojim iskustvom Anita Pavlinić i Marija Martinac donijele su dimenziju više ekipi Udarnika.

Upravo je Anita Pavlinić, uz uvijek raspoloženu Andreu Antonić te vratarku Mihaelu Lukinić bila i među najistaknutijim igračicama susreta.

Da ne bi bilo zabune, i ostale su igračice odigrale tražene role, o čemu najbolje svjedoči podatak kako se čak devet igračica upisivalo među strijelce. Kurilovčanke su rezultatski odmak učinile sredinom prvog dijela kada minimalni zaostatak (5:6), postižu četiri uzastopna pogotka (dva u nizu Anita Zrinušić, op.a) nakon čega se odljepljuju an prvu ozbiljniju prednost. Još jedom su domaće igračice napravile identičnu seriju za pet pogodaka viška što je i bila najveća prednost koju su imale tijekom susreta u dva navrata.

Gošće su u nastavku susreta u više navrata smanjivale zaostatak na dva pogotka, no dalje od toga jednostavno nisu mogle, jer i kada bi im se ukazala šansa njihove je pokušaje zaustavljala vratarka Mihaela Lukinić.

Pred Kurilovčanka je već sutra nova domaća utakmica koju će odraditi kao gošće, jer dogovorom s drugom ekipom Zameta odlučeno je da se susret 16. kola koji se trebao odigrati u Rijeci igra u Velikoj Gorici.

2. ŽRL ZAPAD, 15. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK SLOGA 27:25 (14:11)
ŽRK UDARNIK: Lukinić, Krsnik 3, Pavlinić 4, Drača 3, Martinac 1, Mihaljević 2, Kramarić, Kordić 1, Goršeta, K. Tomljanović, I. Tomljanović, Antonić 6, Letica, Zrinušić 4, Horvat, Čefko 3. TRENER: Dean Vučić
ŽRK SLOGA: Peti 3, Dejanović 2, I. Lenard, Kupres, Bičanić 12, Gujić 2, Čop, abaijelić, K. Lenard 1, Horvat, Bušić 2, Matijaščić 1. TRENER: Zoran Žitković  

Galerija slika

Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz Kurilovčanke prekinule crni niz

Podijeli