Novosti Sport Događanja

Gorica bez izgleda protiv Umaga

06.03.2017. / Sportska redakcija

Momčad Umaga sigurno je slavila nad Goricom 31:22 za sam vrh tablice. Trenutno su Umažani drugoplasirani sastav lige s dva boda manje od vodeće Dubrave, dok je Gorica ovim porazom ispala iz četverolista koji ulazi u Ligu za prvaka. Gorica je sada šesta, no kako su klubovi od drugog do šestog mjesta u samo četiri boda razlike iz kola u kolo događat će se velike promjene u njihovom plasmanu.

Rukometaši Umaga od prve su minute krenuli dobro te su u 20. minuti serijom 4:0 stekli vodstvo od 9:4. Ta je prednost do kraja prvog dijela porasla na plus šest (15:9), a omjer snaga nije se promijenio ni u drugom poluvremenu.

Valentino Ravnić bio je najbolji strijelac kod Umaga sa sedam pogotka, dok je Dino Slavić imao 16 obrana.  Kod Gorice je najefikasniji igrač bio Luka Marjanović sa sedam, dok je pogodak manje imao Davor Ćavar.

PREMIJER LIGA, 14. KOLO
MRK UMAG – HRK GORICA 31:22
MRK UMAG: Buvinić 3, Ravnić 7, Sever 1, Horozović, Marić 3, Maršan 1, Severac 5, Matanović 5, Milinković, Udovičić, Beliga 3, Slavić 16 obrana, Gorenac, Koler, Sinčić 3.
HRK GORICA: Lončar 1 obrana, Ceković 4, Borić 1, Marjanović 7, Laljek 7, Krstanović, Matić, Nedić, Vladušić, Dijanić 4 obrane, Ćavar 6, Sladoljev 6 obrana, Buhiniček, Bura, Barišić.

Podijeli