Novosti Sport Događanja

Rezultati nogometnih utakmica

12.03.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice danas su gostovali na Hitrec-Kacijanu kod druge momčadi Dinama. Susret je završio s miroljubljivih 0:0, a kako je i vodeći Rudeš remizirao protiv Sesveta Gorica je ostala na dva boda od Rudeša koji je u nastavku prvenstva u dva kola osvojio tek jedan bod.

Nogometaši Udarnika u 17. kolu Međužupanijske lige vrlo vjerojatno su učinili presudan korak prema naslovu prvaka. Pobjedom od 4:2 nad Zelinom igrači trenera Borisa Perkovića pokazali su kako je prošlo kolo u Kutini bio tek slab dan. Uz to Kurilovčanima je na ruku išao i rezultat iz Zaboka gdje je Mladost s 1:0 svladala Špansko pred kojim Udarnik sada ima vrlo vjerojatno nedostižnih osam bodova.

U Buševcu je danas odigran i lokalni derbi Međužupanijske lige u kojem su Gradići pobjedom nad Poletom osvojili prve ovosezonske bodove na gostujućem terenu. Pogodak odluke u ranoj fazi utakmice postigao je Ekollo.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi odigrana su dva lokalna derbija, Lukavec je u Mičevcu s 2:0 svladao Klas, dok je jutros susret između Lomnice i HNK Gorice II završio 3:0. Popodne su u Mraclinu igrali istoimeni domaćin i vodeća momčad prvenstva Jamnica koja je nastavila pobjednički niz i u Novoj Garbi pobjedom od 4:0.

Ovog vikenda započeo je i proljetni dio prvenstva u Prvoj županijskoj ligi gdje su dvije prvoplasirane momčadi doživjele poraze. Turopoljac je s 1:0 poražen u Sop Hruščici od Save, dok je Dinamo Hidrel u Križu od Sloge poražen s 3:0.

REZULTATI
2. HNL, 21. KOLO
GNK DINAMO II – HNK GORICA 0:0

MŽNL, 17. KOLO
NK ZELINA – NK UDARNIKA 2:4
NK POLET – NK GRADIĆI 0:1

JŽNL, 19. KOLO
NK KLAS – NK LUKAVEC 0:2
NK LOMNICA – HNK GORICA II 3:3
NK MRACLIN – NK JAMNICA 0:4

1.ŽNL, 16. KOLO
NK BUNA – NK BAN JELAČIĆ (V) 3:1
NK MEŠTRICA – NK TUROPOLJE 1:2
NK OBOROVO 74 – NK VATROGASAC 1:1
NK SAVA (SH) – NK TUROPOLJAC 1:0
NK SLOGA – NK DINAMO HIDREL 3:0

Podijeli