Novosti Sport Događanja

Velik odaziv na motivacijsko predavanje za #StartupVG

14.03.2017. / Ivana Ćurić

Dvorana Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU bila je premala da primi sve zainteresirane sudionike motivacijskog predavanja "Od ideje do startup projekta".

Radionica koja je uvertira i svojevrsna najava samog natjecanja u razvijanju poslovnih ideja #StartupVG privukla je Velikogoričane na predavanje Stevice Kuharskog uspješnog hrvatskog poduzetnika, software developera, osnivača i CEO uspješnog hrvatskog startup-a „Locodelsa“.



Njegova iskustva i savjete slušalo je 60-ak sudionika koji su imali prilike iz prve ruke vidjeti s kojim se sve izazovima susreću mladi poduzetnici.

Samo natjecanje #StartupVG  održat će se 25. i 26. ožujka u Velikoj Gorici. Prilika je to za sve mlade koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali nemaju odgovarajući tim i znanja kako bi ju realizirali. Namijenjeno je i onima koji imaju znanja i vještine kojima mogu doprinijeti razvoju projekata i željeli bi se pridružiti nekom od poduzetničkih timova. Prijave za Startup VG moguće su do 22. ožujka OVDJE.

Podijeli