Novosti Sport Događanja

Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište

15.03.2017. / Sportska redakcija

Određeni pomaci prema naprijed tijekom zimskog perioda dogodili su se u najstarijem klubu ovog podneblja, Turopolju. Nezavidna situacija i položaj na ljestvici primorali su klupsku Upravu na potpunu mobilizaciju.

Prvi korak napravljen je angažiranjem Nevena Andriševića na mjesto trenera, a uz to i igrački je kadar osnažen. Dobro odrađene pripreme naplaćene su trobodom u Gornjoj Lomnici gdje je Turopolje u nedjelju zgodicima Danijela Hajduka i Jurice Jambrešića s 2:1 svladalo Meštricu.

-Atmosfera je sada i više nego dobra te svi jedva čekamo nedjelju i utakmicu protiv Rugvice. Nakon dugo vremena donijeli smo bodove s gostovanja što nam daje za pravo da se nadamo ostanku u ligi. Pred nama je još puno posla tako da nema smisla da poletimo- kaže tajnik Nogometnog kluba Turopolje, Ivan Kovačević.

Uz dobar proljetni start na Leštantu je jučer bilo jako radno, jer na pomoćno igralište postavljeni su stupovi za rasvjetu kako bi sve klupske kategorije mogle kvalitetno odrađivati trenažne procese, a uz to VG Komunalac je započeo s radovima na kombiniranom betonskom igralištu u neposrednoj blizini kluba.

-Zahvaljujemo se Mjesnom odboru Turopolje na čelu sa Zlatkom Mihanićem na ovoj investiciji koja će i nama dobro poslužiti zimi kada ne budemo mogli trenirati na našem igralištu da tamo odradimo koji trening- o radovima će Kovačević.

Radovi na novom igralištu trebali bi završiti do 1. svibnja kada bi se ponovno trebao održati i malonogometni turnir ulica Turopolja i Rakitovca.

Galerija slika

Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište Leštant dobiva rasvjetu i kombinirano igralište

Podijeli