Novosti Sport Događanja

Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona

15.03.2017. / Sportska redakcija

Old Trafford kako se od milja naziva streljana u Lukavcu već tradicionalno je domaćin prvog natjecanja u novoj sezoni koja započinje Kupom Turopolja na kojem je nastupilo trideset strijelaca iz sedam klubova. Među sudionicima bio je i olimpijski pobjednik iz Rio de Janeira koji se tijekom cijele zime pripremao upravo na streljani Grm u Lukavcu.

-Rezultati su mogli biti i bolji, no to nije ništa neočekivano jer sezona tek počinje- kaže nam legenda turopoljskog streljaštva Željko Vađić koji će najbolje hrvatske strijelce ugostiti i za vikend kada će njegov klub biti domaćin pozivnog turnira za reprezentaciju Hrvatske koju i ove godine očekuju mnogobrojni izazovi.

-Već sada su svoj nastup potvrdili svi najbolji strijelci Hrvatske predvođeni Josipom Glasnovićem i Giovannijem Cernogorzem. Jedino će izostati Marko Germin i Kristijan Kancelar koje za vikend očekuje nastup na Svjetskom kupu u Acapulcu. Bit će zanimljiva borba za ulazak u reprezentaciju koju krajem srpnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Bakuu, dok je u kolovozu na rasporedu Svjetskom prvenstvo u Moskvi- nastavio je Vađić.

Prvo ovogodišnje natjecanje održano je i prema novim pravilima prema kojima iziskuju više napora i energije. I dok su prije strijelci u finalnom nadmetanju polazili od nule te su iznenađenja bila moguća, sada će ona biti minimalna jer kvaliteta će uvijek isplivati na površinu. To je pokazalo i natjecanje u Lukavcu na kojem je Josip Glasnović odnio pobjedu u pojedinačnoj konkurenciji. Dok je malo iznenađenje bio izostanak njegova brata među šestoricom najboljih. 



REZULTATI
SENIORI POJEDINAČNO: 1. Josip Glasnović, 2. Marijan Karabalić, 3. Saša Sedmak, 4. Damir Mehkek, 5. Ivan Crnković, 6. Ervin Stubić
SENIORI EKIPNO: 1. SD GAJ, 2. SK Vepar Novi Marof, 3. SK Turopolje
JUNIORI POJEDINAČNO: Ivan Karabalić
VETERANI POJEDINAČNO: Drago Lukić
B KATEGORIJA: Darko Palorec  

Galerija slika

Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona Kupom Turopolja najavljena nova streljačka sezona

Podijeli