Novosti Sport Događanja

Treći uzastopni poraz odbojkašica Azene

16.03.2017. / Sportska redakcija

Odbojkašice Azene natjecanje u Četvrtoj skupini Prve lige otvorile su domaćom pobjedom protiv Zadra. Nakon najbolje ovosezonske predstave činilo se kako će goričke odbojkašice sigurno prebroditi nastavak natjecanja. Međutim, tri uzastopna poraza Dubrovnik (3:1) te dva istovjetna poraza od Kostrene (3:2) ponovno su doveli Azenu u nezavidnu poziciju uoči posljednja dva kola.

Posebno boli jučerašnji poraz u kojem su Azenašice imale vodstvo od 2:0 u setovima te 24:19 u trećem setu. Jedan jedini poen dijelio ih je od pobjede i troboda. No, pet vezanih set lopti domaće igračice nisu znale pretvoriti u pobjednički poen čime je prilika za setom, a pokazat će se kasnije i pobjedom otišla u nepovrat.

Gubitak već praktički dobivenog seta izgleda da je ostavio preveliki trag na domaće odbojkašice koje su potom izgubile i preostala dva seta. Sreća u nesreći po Azenašice može biti to, što su osvojenim bodom ostale ispred posljednjeg Dubrovnika koji je poražen u Zadru kod kojeg ih u subotu očekuje gostovanje.

PRVA LIGA, 10. KOLO
ŽOK AZENA – OK KOSTRENA 2:3 (25:18, 25:21, 26:28, 18:25, 13:15)

Podijeli