Novosti Sport Događanja

Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića

19.03.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gradića pobjedom protiv Savskog Marofa nastavili su sjajan niz započet još u posljednjem jesenskom kolu kada su svladali nogometaše Mladosti. U tri proljetna kola momčad Zorana Tomčića osvojila je sedam bodova.

Nakon startnog remija protiv Karlovca 1919, igrači Gradića nanizali su dvije pobjede protiv direktnih suparnika u borbi za ostanak. Nakon što su prošle nedjelje na Zvrniku s 1:0 svladali Polet istim su rezultatom i danas slavili protiv Savskog Marofa. Igrač odluke ponovno je bio Ekollo koji je pobjednički zgoditak postigao u 19. minuti utakmice.

-Mene posebno raduje što se okupilo puno ljudi jer su mogli vidjeti jednu dobru utakmicu. Mogli su vidjeti borbene Gradiće, čija je borbenost na granici fanatizma i to tako treba biti i u narednim utakmicama jer još uvijek nismo ništa napravili. Kapital je dobar, a mene veseli što mi nismo dobili gola u tri proljetne utakmice- rekao je poslije susreta domaći trener Zoran Tomčić koji je cijeli susret proveo gotovo igrajući sa svojom momčadi.

Mogla je domaća momčad u drugom dijelu preko Šandora u dva navrata i povećati svoju prednost, no lopta jednostavno nije htjela ući u gol. U posljednjih dvadeset minuta gosti su sve karte bacili u napad, a u 85. minuti čak su i zatresli mrežu, no bila je to tek kratkotrajna radost jer je pogodak poništen zbog zaleđa.

U preostalom vremenu domaća je momčad predvođena neumornim Sinišom Ferenčekom uspjela izdržati sve pritiske i nastaviti sjajan rezultatski niz koji je i dodatno podgrijao i onako dobru atmosferu.

-Atmosfera takva mora i biti, jer bez rezultata nema niti atmosfere. Sve vam je to povezano- kaže nam Tomčić čije igrače u sljedećem kolu očekuje još jedan ravnopravan suparnik, Sava iz Strmca Samoborskog.

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 18. KOLO
NK GRADIĆI – NK SAVSKI MAROF 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Ekollo (19)
NK GRADIĆI: Kovačić, Rajić, Ferenček, Bogović, Šandor (od 78. Leder), Štefner (od 71. Župetić), Krstanović, Lacković, Budimir, Ekollo (od 90. Butković), Furić (od 63. Cedrick). TRENER: Zoran Tomčić
NK SAVSKI MAROF: Lukić, Ištuk, Pasarić, T. Hanžek, Glasović (od 73. Golobič), Štrok, Dežić, Čavala, Barišić (od 65. Turk), K. Hanžek, Mlinarić. TRENER: Zlatko Koletić

Galerija slika

Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića Ekollo za nastavak rezultatskog niza Gradića

Podijeli