Novosti Sport Događanja

Lukavec u pozitivnom nizu

30.03.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Lukavca u posljednja tri susreta osvojili su sedam bodova koliko su imali i na kraju jesenskog dijela prvenstva čime su izglede za ostanak u Jedinstvenoj županijskoj uvelike poboljšali.

Pozitivan rezultatski niz momčad je započela pobjedom protiv Klasa (2:0), u domaćem susretu protiv Bistre osvojen je bod (1:1), da prošle nedjelje Lukavčani zgoditkom Brune Augustića slavili u Laduču.

-Nakon dužeg posta ušli smo u pozitivan niz za koji vjerujem da će potrajati jer se samo tako možemo izvući iz sadašnje situacije. Nakon ovih rezultata mjesta velikoj euforiji ne treba biti, mi moramo nastaviti i dalje ići korak po korak- kaže nam trener Lukavca, Ivica Senzen koji je optimističan glede raspleta situacije oko ostanka u ligi.

-Da nisam optimističan već odavno bi otišao, vjerujem u ove dečke, a na temelju ovih pozitivnih rezultata trebamo nastaviti dalje.

Pred Lukavcem je u subotu novo teško iskušenje jer u Lukavec dolazi vodeća Croatia koja je proljetos osvojila maksimalnih 12 bodova uz gol razliku 9:1.

-Nama je svaki protivnik težak, najbitnije će biti da mi dobro odreagiramo. Već dugo nismo doma pobijedili bili bi lijepo da u tome uspijemo u subotu- u najavi će korektni trener Senzen.

Utakmica između Lukavca i Croatie igra se od 16,30 sati. U subotu se još sastaju; Sutla-Bistra, TOP-Lomnica i Naftaš Ivanić-Mraclin, dok u nedjelju igraju Jamnica-Klas, Strmec-Laduč, Sloga SU-ZA-Vatrogasac te Rakovec-Kupinec.

Podijeli