Novosti Sport Događanja

Direktor Hrvatske pošte: Kroz dva mjeseca gradnja Logističkog centra u Gorici

03.04.2017. / Juraj Odrčić

Logistički centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici, dugonajavljivani projekt gradnje novog sjedišta Pošte, trebao bi u gradnju kroz dva mjeseca, najavio je u današnjem intervjuu za Večernji list novi direktor Hrvatske pošte Ivan Čulo.

- Očekujem da ćemo u naredna dva mjeseca, nakon što potpišemo ugovor s odabranim izvođačem radova, otvoriti radove na lokaciji u Velikoj Gorici. Tijekom svog dvadesetgodišnjeg rada u Hrvatskoj pošti slušao sam o potrebi otvaranja novog logističkog centra i drago mi je što ću ja imati čast pokrenuti njegovu izgradnju vrijednu 170 milijuna kuna - rekao je Čulo.

Novi centar u Vukomeričkoj ulici, nedaleko glavnog ulaza u Veliku Goricu, bit će srce krvožilnog sustava Hrvatske pošte. Logistički centar predstavlja polovinu ukupne investicije u ovaj prostor, a odnosi se na prvu fazu ove investicije. U drugoj fazi planira se i izgradnja administrativne zgrade u koju bi se kroz četiri godine preselila kompletna administracija i uprava tvrtke. Na novoj lokaciji radit će oko dvije tisuće djelatnike Hrvatske pošte, a Velika Gorica je odabrana kao optimalna lokacija zbog odlične prometne povezanosti.

Podijeli