Novosti Sport Događanja

Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu

08.04.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Vatrogasca pobjedom u Vukovini protiv Bana Jelačića nastavili su s pobjedničkom serijom. Za sastav iz Kobilića koji je u današnjem susretu slavio s 3:2 ovo je četvrta uzastopna pobjeda kojom su učvrstili poziciju u sredini poretka.

Za šesti rang natjecanja prvo poluvrijeme moglo se samo poželjeti; čak pet postignutih pogodaka i preokret Vatrogasca koji je u samo deset minuta zaostatak od 2:0 pretvorio u konačnih 3:2 govori koliko se efikasno igralo.

Momčad iz Kobilića iz sna se probudila tek nakon što je gubila s 2:0. Domaći igrači puno odlučnije su ušli u utakmicu te su nakon 21. minute imali vodstvo od 2:0 koje su im donijeli Matković pogotkom iz kaznenog udarca nakon prekršaja Ivkića nad Mikulinom te Hmelina. Činilo se u tim trenucima kako će bodovi ostati u Vukovini, no tek tada proigrao je sastav trenera Jure Gavrana koji se u susret vratio zahvaljujući poklonu domaćeg vratara, Šipušića koji je u 31. minuti kratko odbio udarac Ivkića da bi odbijanac u mrežu pospremio Novak.

U narednih deset minuta nogometaši Vatrogasca u potpunosti preokreću rezultat u svoju korist. Najprije je Barišić u 39. bio strijelac za izjednačenje, da bi se samo dvije minute kasnije domaći igrači našli u zaostatku nakon drugog pogotka Novaka.

U drugom dijelu igra ni približno nije bila na razini one iz prvih 45. minuta. Igrači jedne i druge momčadi više su se bavili sudačkim odlukama neuvjerljivog Ivice Jakopica, koji ih je u potpunosti iznervirao svojim odlukama.

Ipak, to nije moglo pokvariti završno slavlje i pjesmu igrača i navijača Vatrogasca koji su tako proslavili još jedan uspjeh.



PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 20. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – NK VATROGASAC 2:3 (2:3)
STRIJELCI: 1:0 Matković(14- 11m), 2:0 Hmelina (21), 2:1 Novak (31), 2:2 Barišić (39), 2:3 Novak (41)
NK BAN JELAČIĆ: Kruno Šipušić, Krešo Šipušić, Hmelina, Kovačević, Mikulin, Matković, Šanović (od 58. Karlović), Hrkovac, Horvat, Panić (od 75. Srbelj), Debijađi. TRENER: Mladen Arbanas
NK VATROGASAC: Krvarić, Grabović (od 87. Žgela), Čumpek, Čavar, Muhić (od 90. Mirenić), Kontić, Novak, Matanović, Barišić (od 79. Jerbić), Ivkić (od 58. Vodelšek), Šošić (od 63. Čaić). TRENER: Juro Gavran

Galerija slika

Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu Vatrogasac preokretom do četvrte pobjede u nizu

Podijeli