Novosti Sport Događanja

Kučane na spavanju opljačkao lopov

05.05.2017. / Ivana Ćurić

Ni proteklih tjedan dana lopovi nisu zaobišli velikogoričko područje na kojem je policija evidentirala ukupno 34 razna događaja od čega je bilo 13 kaznenih djela. Prijavljena su dva nasilja u obiteljima, a policija je provela i šest očevida prometnih nesreća.

U Rakitovcu 30. travnja od 11 do 15 sati nepoznati počinitelj provalio je u kući 35-godišnjeg vlasnika i ukrao novac i manju količinu zlatnog nakita. Šteta se prema prvotnim informacijama kreće oko 1000 kuna.

Na meti lopova prošlog petka se našao i kontejner u Ulici Andrije Kačića Miošića. Nepoznati lopov oko 6 sati ujutro provalio je u unutrašnjost kontejnera u vlasništvu 57 godišnjaka i iznutra ukrao veću količinu alata i strojeva od agregata, pumpi za vodu, miješalice za beton, bušilica i drugih predmeta. Šteta iznosi oko 30 tisuća kuna.

Dvije provale počinjene su u Kučama gdje je prvo 2. svibnja u noći nepoznata osoba iz podruma obiteljske kuće ukrala motorni trimer, bušilicu marke Bosch i tako oštetila vlasnika za 7.500 kuna.
Iste noći također u Kučama lopov je ušao u drugu kuću koja je bila nezaključana i dok su ukućani spavali iz unutrašnjosti je ukrao dvije ženske torbice s novčanicima i dokumentima.

-Jedan novčanik je čak pronađen odbačen u selu, a šteta počinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 4.000 kuna -izvijestili su iz policije.

Podijeli