Novosti Sport Događanja

Azena pobjedom otvorila kvalifikacije

05.05.2017. / Sportska redakcija

Velika Gorica i Srednjoškolska dvorana od danas pa sve do nedjelje domaćini su prvoligaških kvalifikacija za ulazak u 1. A Nacionalnu odbojkašku ligu gdje uz Azenu sudjeluju još ekipe Đakova, Velog vrha, Splita i Karlovca.

Turnir je otvoren utakmicom između odbojkašica Đakova i Velog vrha u kojoj su Đakovčanke slavile s 3:1, nakon čega su Azenašice lakše od očekivanog svladale prvaka 1. B lige Jug, Split s 3:0 u setovima (25:18, 25:19, 25:19). Iako je domaća ekipa bila oslabljena za neigranje iskusnih Bernarde Buđe i Dijane Topčić lakoćom je preskočila prvu prepreku prvenstveno dobrom igrom cijele ekipe

-Malo je lakše od očekivanog. Bili smo razigrani i dobro smo funkcionirali po svim linijama. Ključno je bilo to što nismo radili puno grešaka- poslije utakmice će trener Luka Bišćan koji je poput igračica proživljavao svaki poen.

Led je probijen, no mjesta pretjeranom veselju nije bilo, jer već u 15,30 Azena igra protiv Karlovca, dok će sutra igračice odmarati i čekati nedjelju u kojoj ih očekuju susreti protiv Velog vrha i Đakova.

Galerija slika

Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije Azena pobjedom otvorila kvalifikacije

Podijeli