Novosti Sport Događanja

FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal

06.05.2017. / Sportska redakcija

Škola odbojke Gorica koja će sutra u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti prvi memorijalni turnir Antun Azenić- Deda danas je za sve svoje članove održala prigodno sportsko druženje kojim je najavljen sutrašnji turnir.

Kroz tri grupe, kikići, super mini odbojka i mini odbojka dvoranom Osnovne škole Eugen Kumičić odakle je krenula i zlatna Azenina generacija 1997. godine prodefiliralo je više od 80 mališana. Svi oni bili su odjeveni u crvene klupske majice i zaista je bio užitak pratiti njihove veselje.

-Djeca i roditelji su jako zadovoljni. Zaista je lijepo je vidjeti dvoranu punu djece-rekla nam je Katarina Ćosić.  

Svi sudionici današnjeg druženja dobili su medalje za uspomene što je izmamilo i najveće osmjehe na dječja lica.

-To je ono što nas trenere tjera dalje. Kada dijete dobije tu prvu medalju i kada se nasmije i kada vidite tu iskru u dječjim očima onda znate zašto sve ovo radite- nastavila je Katarina pozvavši sve da im se sutra u prijepodnevnim satima pridruže u Gradskoj sportskoj dvorani.

Galerija slika

FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal FOTO: Klupsko druženje uvertira za Dedin memorijal

Podijeli