Novosti Sport Događanja

U subotu susret samaca, pivijada, nogomet i regata u Pokupskom

27.06.2017. / Ivana Ćurić

U subotu, 1. srpnja, u Pokupskom se održava manifestacija "Na Kupi me pokupi"-susret samaca uz kojeg će posjetitelji moći zaigrati nogomet, natjecati se u ispijanju piva i starinskim seoskim igrama, ili uživati u regati Kupskog plova.

Događanja počinju u športsko-rekreativnom centru "Stari grad" u 12 sati uz malu školu ribolova koju će voditi članovi ŠRD-a Šilj iz Pokupskog, tom prilikom moći ćete naučiti više o natjecateljskom ribolovu, a u 13 sati, povodom 20 godina rada društva, ribiči će pripremiti i edukaciju pripreme fiša.

U 15 sati slijede Fakinarije-natjecanje u seoskim igrama, a u 16 sati počinje i novo kolo Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. No, nije to jedini nogometni događaj, tijekom večeri odigrat će se i dvije revijalne utakmice veterana, a u pripremi je i noćni turnir u malom nogometu za koji se ekipe mogu prijaviti na broj 095 36 56 805.

Uz raznovrsni program i natjecanja za djecu i odrasle u Pokupskom će vas zabavljati i grupa Viking od 17 sati, na rijeci će te moći promatrati i kajak-kanu-rafting regatu Kupskog plova.

Podijeli