Novosti Sport Događanja

Pred brežanima je novi pakleni vikend

07.07.2017. / Sportska redakcija

Pred brežanima je još jedan pakleni nogometni vikend koji ih ovog vikenda odvodi do Velike Bune i Kozjače.

Nakon što je kiša pokvarila druženje na Donjem Hruševcu, a prijetila je i protekle nedjelje u Šiljakovini ovog vikenda takvih problema ne bi trebalo biti. Niti paklene vrućine, kao i ostale sile ne mogu spriječiti naše brežane da se iznova nađu i odmjere snagu.

-Sve je novo, a istovremeno staro. Borbe će vjerujem biti napete kao i do sada- kratko će Zlatko Petrac.

Pred velikim iskušenjem nalazi se trenutačno vodeća momčad Lijevih Štefanka koju očekuju susreti protiv Novog Brda i lanjskih prvaka Kravarskog, dok Dubranec koji je bodovno izjednačen s njima igra protiv Velike Bune i Gladovca. I dok će vodeći dvojac tražiti nove bodove za zadržavanje vodećih pozicija, bijeg s dna tražit će Kozjača koja je na začelju i još uvijek bez bodova.

-Tata Pevec to teško podnosi. Nije se tome nadao jer su imali lakši raspored tako da su podbacili.Ipak, u Kozjači se ne gubi nada te se svi nadaju da će uhvatiti pravi ritam- kaže nam Petrac.

Osim što će Velika Buna ugostiti sutrašnje šesto kolo po odigravanju posljednje utakmice u planu je i već tradicionalni noćni malonogometni turnir.

RASPORED 6. KOLA (subota, 8. srpanj, Velika Buna-Križajna)
Hotnja-Kravarsko, Strezojevo-Cerovski Vrh, Opatija-Kozjača, Donji Hruševec-Šiljakovina, Lijevi Štefanki-Novo Brdo, Gladovec-Gornji Hruševec, Vukomerić-Pokupsko, Dubranec-Velika Buna, Gornja Opatija-Markuševec

RASPORED 7. KOLA (nedjelja, 9. srpanj, Kozjača- Kozja draga)
Lijevi Štefanki-Kravarsko, Pokupsko-Kozjača, Strezojevo-Šiljakovina, Opatija-Novo Brdo, Donji Hruševec-Gornji Hruševec, Vukomerić-Cerovski Vrh, Gladovec-Velika Buna, Hotnja-Markuševec, Dubranec-Gornja Opatija

Podijeli