Novosti Sport Događanja

Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici

14.09.2017. / Sportska redakcija

Košarkaši Gorice jučer su u Gradskoj sportskoj dvorani odradili prvu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio Bosco, koji će s njima igrati u jedinstvenoj A-1 ligi (drugi rang natjecanja).

Kako je Gorica pod vodstvom trenera Josipa Sesara stvorila respektabilan roster (Papac, Majcunić, Baković, Penić, Mikšić, Petrović, Mašić, Prgomet) bilo je evidentno kako je igračka kvaliteta na njezinoj strani. Pokazuje to i konačni rezultat 87:52 u korist Gorice. No, prvu četvrtinu Goričani kao da su prespavali (12:10), što je bio signal treneru da im očita lekciju što je urodilo plodom jer u nastavku susreta gosti su ostali razoružani doživjevši uvjerljiv poraz.

-Moram priznati kako sam očekivao i lošiju igru, jer nam je ovo bila prva utakmica. Vidi se da još nismo uigrani, što je i normalno jer smo u proteklom razdoblju radili na podizanju fizičke spreme. Na dijelove je sve to u igri bilo zadovoljavajuće i vidi se da je pred nama još dosta posla- kaže trener Josip Sesar.

Za sljedeći tjedan dogovoren je susret protiv Agrodalma, dok sljedećeg vikenda Goricu očekuje nastup na turniru u Zaboku, a trener se nada kako će momčad u međuvremenu odigrati i susret protiv jednog od zagrebačkih premijerligaša (Zagreb, Hermes Analitica).

Galerija slika

Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici Košarkaši uspješni u prvoj pripremnoj utakmici

Podijeli