Novosti Sport Događanja

Inozemni partner ulazi u HNK Goricu

14.09.2017. / Sportska redakcija

Izuzetno buran tjedan je u HNK Gorici. Odlazak trenera i potraga njegovog nasljednika uspješno su odrađeni. Osim toga jučer je zasjedala i Skupština koja je donijela nekoliko krucijalnih odluka za daljnji razvoj kluba.

Osim promjene statuta te povećanja Izvršnog odbora s 11 na 17 članova, Skupština je dala zeleno svjetlo za potpisivanje ugovora s partnerom iz inozemstva.

-Oni ulaze samo u sportski dio, a ne u upravnu i stadionsku infrastrukturu kako se moglo čuti. Sve će ostati kao i do sada. Ovo je u neku ruku i sponzorski ugovor kroz koji ćemo zajedničkim snagama graditi sportski dio priče za 1. HNL- kaže predsjednik kluba Nenad Črnko ne želeći otkriti o kakvom je investitoru riječ.

-Oni još uvijek žele ostati u tajnosti, no najvažnije je da nas je povezao sport. Kroz drugi tjedan i službeno trebao bi biti potpisan ugovor- nadodao je predsjednik.

Što se tiče trenera to je pitanje riješeno i Ivan Prelec danas će i službeno voditi trening, a klupska administracija sređuje i sve formalnosti kako bi u subotu u susretu protiv Lučkog mogao sjediti na klupi.

Podijeli