Novosti Sport Događanja

Siniša Mioković: Znali smo po što smo došli

20.11.2017. / Sportska redakcija

Pribojavali su se u Lukavcu susreta u Mičevcu jer im je nedostajalo čak pet igrača, požutjeli Luka Borković, Ivan Britvec i Marko Grdenić, te Leon Hladni i Jurica Huzjak. Bez obzira na te izostanke orkestar trenera Siniše Miokovića odsvirao je nove pobjedničke note, jer domaći su Klas porazili s 5:0 potvrdivši još jednom kako puno bolje igre pružaju vani, nego doma.

-To je već sada postao standard koji ćemo morati promijeniti. Mi smo znali po što smo došli u Mičevec te smo se toga i pridržavali. Jako dobro su odreagirali igrači s klupe- nakon pobjede protiv Klasa će trener Lukavca, Siniša Mioković.

Pobjedom je Lukavec došao na prag jesenskog naslova za što će im u posljednjem jesenskom kolu u zaostaloj utakmici šestog kola trebati pobjeda protiv Laduča.

-Ozbiljan momčad za koju se mi na isti način pripremamo. Očekujem veliku borbu, a naš se cilj zna- za kraj će Mioković.

Utakmicom u Mičevcu Lukavec je stigao do trinaestog susreta bez poraza, a na krilima te fantastične serije nadaju se kako će stići i do najvećeg klupskog uspjeha u novijoj povijesti, koji se bi se itekako lijepo uklopio u proslavu sedamdesete obljetnice kluba.

Podijeli