Novosti Sport Događanja

Gorički SDP izabrao novo Predsjedništvo i Gradski odbor

15.12.2017. / Ivana Ćurić

Na nedavnim izborima u goričkom SDP-u za novog predsjednika izabran je Ozren Robić, a odabrano je i predsjedništvo te cijeli Gradski odbor.

U svom obraćanju članicama i članovima novoizabrani predsjednik je izvijestio članove da su primarni razlozi njegove kandidature spremnost za provedbu konsolidacije gradske organizacije, koja će građanima Velike Gorice ponuditi kvalitetna rješenja za probleme s kojima se građani svakodnevno susreću.

-Umjetnost političkog djelovanja se sastoji od prepoznavanja potreba birača. Birači ne rješavaju probleme, već biraju one koji će ih riješiti-poručio je svojim članovima Ozren Robić, dodavši kako je svjestan da se radi o velikom izazovu, međutim vjeruje u snagu i zajedništvo SDP – a. Dodao je i kako vjeruje u gorički SDP te od svojih članova očekuje puno, a od sebe najviše.



-Duboko osjećam da je došlo vrijeme da se socijaldemokratske vrijednosti, korak po korak, vrate u Veliku Goricu-zaključio je novi šef goričkog SDP-a.

Za potpredsjednike SDP-a Velika Gorica izabrani su Damir Šimunić i Zoran Ostović dipl.iur., a za članove Predsjedništva GO Katarina Šeravić mag.praesc.educ., dr.sc.Mirjana Mataušić-Pišl, Stjepan Žugaj ing., Darko Stanilović, Tonči Luketa ing. i Aleksandar Drljača.

Na unutarstranačkim izborima, izabrano je i 18 članova Gradskog odbora SDP-a Velike Gorice.

Podijeli