Novosti Sport Događanja

Kup sv.Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec

02.05.2018. / Ivana Ćurić

Na sportskim terenima NK Turopoljca jučer se održao Vatrogasni kup sv.Josipa na kojem je sudjelovalo 37 ekipa djece i mladeži, a najbolji su bili vatrogasci iz Ribnice, Buševca, Mraclina i Kuča.

Šesto je to natjecanje po redu za vatrogasni pomladak i drugo za mladež u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Turopolje.

-Ove je godine nastupio rekordan broj od 37 ekipa ,odnosno 370 djece, na što smo kao organizatori iznimno ponosni. Zahvaljujemo svim društvima na sudjelovanju ! Ove je godine najtrofejnije društvo bilo DVD Ribnica, koje je osvojilo četiri pehara po kategorijama i prijelazni pehar, kao najbolja ekipa u kategoriji mladeži žene. DVD Buševac osvojilo je prijelazni pehar kao najbolja ekipa u kategoriji muške mladeži, dok je najbolji rezultat u kategoriji djece među djevojčicama ostvario DVD Mraclin, a među dječacima DVD Kuče. Čestitamo svima skupa na ostvarenim rezultatima-poručili su iz DVD-a Turopolje.

 

REZULTATI:

Ženska mladež

  1. DVD Ribnica
  2. DVD Ježdovec
  3. DVD Kuče

 

Muška mladež

  1. DVD Buševec
  2. DVD Ostrna
  3. DVD Ribnica

 

Djeca ženska

  1. DVD Mraclin
  2. DVD Novo Čiče
  3. DVD Ribnica

 

Djeca muška

  1. DVD Kuče 1
  2. DVD Ribnica
  3. DVD Kosnica

 

(FOTO: Vlado Vinetić)

 

Galerija slika

Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec Kup sv. Josipa: Prijelazni pehari otišli u Ribnicu i Buševec

Podijeli