Novosti Sport Događanja

Zoran Tomčić: Cilj je četvrto mjesto

07.05.2018. / Sportska redakcija

Nakon sedam kola u kojima nisu osjetili slast pobjede zabilježivši tek dva remija, nogometaši Gradića u subotu su u Buševcu na Zvrniku svladali Dinamo (OO) s 4:2. Zgodicima Hajduka u 28. i 45. minuti Gradići su poveli 2:0 još u prvom dijelu, da bi u nastavku do 54. minute prednost podebljali Župetić i Zagorec. Gosti su preko Babića i Lekića do kraja susreta uspjeli tek ublažiti poraz.

-Nadigrali smo ih u svim segmentima. Krajnji rezultat mogao je biti i izraženiji, jer smo stvorili desetak izglednih prilika, no kada sedam kola ne znate za pobjedu i ovakvim razvojem situacije na terenu sam zadovoljan- ispričao nam je trener Gradića Zoran Tomčić.

Najveći problem momčadi trenutno je stanje na terenu u Gradićima koje je u fazi renovacije, zbog čega se trenažni procesi odvijaju u otežanim uvjetima, dok sve utakmice njegovi igrači odrađuju kao gosti, jer one u kojima su domaćini igraju u Mičevcu ili Buševcu.

-S obzirom na to zadovoljan sam svime, jer novoizabrana Uprava nas prati u svakom pogledu. Naš je cilj do kraja prvenstvo pokušati sustići četvrti Gaj, čime bismo postigli najveći klupski uspjeh. Vjerujem da ćemo na krilima ove pobjede isto napraviti i u Samoboru- kaže Tomčić.

No, prije subote i gostovanja u Samoboru pred Gradićima je susret protiv Lukavca u Kupu NSVG-a koji bi se u srijedu trebao odigrati na igralištu Meštrice u Gornjoj Lomnici.

Podijeli