Novosti Sport Događanja

Vatrogasac slavio u derbiju začelja

07.05.2018. / Sportska redakcija

U susretu u kojem nisu imali pravo na pogrešan korak nogometaši Vatrogasca u susretu protiv Meštrice osvojili su tri boda nakon sigurne pobjede od 4:1. Za oba sastava bodovi u ovom susretu višestruko su značili, a pobjedom su domaći igrači napustili i začelje na kojem je sada upravo Meštrica, dok je Vatrogasac na četrnaestom mjestu.

Domaći su igrači poveli već u ranoj fazi susreta preko Selvera Muhića, da bi Marko Novak u samo šest minuta igre u drugom dijelu s dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Meštrica je preko Nike Požege smanjila rezultat u 62. minuti, da bi konačnih 4:1 u 70. lijepim zgoditkom s ruba šesnaesterca postavio Krešimir Barišić.

Pred Vatrogascem je u nedjelju još jedan derbi začelja u kojem ih očekuje gostovanje u Obrezini kod Mladosti koja se nalazi na 15. mjestu s istim brojem bodova kao i Vatrogasac.

1. ŽNL, 24. KOLO
NK VATROGASAC – NK MEŠTRICA 4:1 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Muhić (4), 2:0 Novak (47), 3:0 Novak (51), 3:1 Požega (62), 4:1 Barišić (70)
NK VATROGASAC: Grabović, Krstanović (od 60. Šošić), Čumpek, Čavar, Muhić, Kontić, Novak (od 74. Fabečić), Sambol (od 55. Lucin), Ivkić (od 74. Grilec), Barišić, Kadoić (od 68. Lihtar). TRENER: Nino Matković
NK MEŠTRICA: Terzić, Cundeković, Vuković, Savanović, Mihalinčić, Gale, M. Šimunović, Sigur, I. Šimunović, Brkić (od 22. Antunović), Požega. TRENER: Matija Šimunović

Podijeli