Novosti Sport Događanja

Kurilovec sutra na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici dočekuje HAŠK

31.08.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca na najbolji mogući način otvorili su novu sezonu. Malo tko je ljetos nakon silnih promjena u igračkom kadru vjerovao u takac scenarij, no predan i kontinuirani rad trenera Perice Vidaka i njegovih najbližih suradnika urodio je plodom, jer početak sezone obilježile su dobre vijesti.

Nakon sjajne izvedbe u Novigradu gdje su s minimalnih 1:0 svladali dojučerašnjeg drugoligaša zgoditkom Marka Muhara, momčad je s uspjehom odradila i pretkolo Kupa Hrvatske. Iako u osakaćenom sastavu, Kurilovčani su u Suhopolju opravdali ulogu favorita te su pobjedom od 3:2 izborili šesnaestinu finala Kupa, što je najveći klupski uspjeh kada je u pitanju ova razina natjecanja.

Razloga za preveliko slavlje nije bilo, jer trebalo je započeti s pripremom susreta za sutrašnji dvoboj protiv HAŠK-a, koji će se zbog radova na SRC-u Udarnik, kako bi se u potpunosti zadovoljila licenca, odigrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici s početkom u 14 sati. Ova dva kluba sastala su se i tijekom priprema kada je susret odigran u Kurilovcu završio rezultatom 1:1. 

Podijeli